Ваксинко ще вземе участие в най-старото специализирано медицинско изложение – Булмедика/Булдентал. Изложението ще се проведе от 17 до 19 май в Интер Експо Център и се очаква в него да участват над 200 фирми от България и 12 други държави; директни изложители от България, Германия, Гърция, Израел, Италия, Китай, Пакистан, Полша, Румъния, Русия, Словения, Тайван, Турция; 800 представени компании от 40 държави и 35 фирми български производители.

Ваксинко ще бъде разположен през трите дни на Изложението на щанда на Национална пациентска организация – щанд С15 в зала 1, като всички посетители ще могат да получат информационни материали и консултации относно ваксините и ваксинопредотвратимите заболявания.

Изложбата традиционно се организира под патронажа на Министерството на здравеопазването в България и с подкрепата на съсловните организации Български лекарски съюз, Български зъболекарски съюз, Съюз на зъботехниците в България, Асоциация на денталните дилъри в България и Български фармацевтичен съюз.

Категория: